BRÁT, V. Návrh elektronického obchodu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2024.
Práce je zpracována na dobré úrovni. Hlavní cíl práce v podobě návrhu elektronického obchodu pro konkrétní subjekt byl naplněn. Práce je řešena jako návrh elektronického obchodu na úrovni prototypu dle konkrétních požadavků zadavatele. V samotné práci je patrný systematický přístup k řešení dané problematiky. Dílčí části mají logickou návaznost a směřují k vytyčenému cíli. V některých částech (především analytických) by práce mohla být detailnější. Z práce je patrná autorova orientace na praktické řešení výstupů práce. Zpracování splňuje požadavky závěrečné práce, avšak lze nalézt drobné nedostatky ve formátování, stylistice, či jazykových nepřesnostech. Z práce je zřejmá autorova orientace v dané problematice a systematický přístup pro řešení daného problému. Práci doporučuji k obhajobě. Otázky k obhajobě: Jaký je aktuální vývoj v oblasti Vašich návrhů?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Autor se zabývá návrhem elektronického obchodu na základě požadavků zadavatele. K vlastnímu řešení je přistoupeno běžným způsobem, popis mohl být v některých částech podrobnější. Práce je zpracována na dobré úrovni a mohu konstatovat, že cíle práce byly splněny a doporučit ji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 160475