LOGARA, V. Firemní kultura a její vliv na efektivitu práce ve společnosti Ikea Brno s.r.o [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Za zdařilou považuji především výzkumnou a aplikační část práce. Pan Logara procházal schopnost samostatné práce a tvořivého přístupu.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | A | ||
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | oceňuji samostatný a tvořivý přístup diplomanta po celou dobu zpracování diplomového úkolu. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | ||
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | ||
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A |
eVSKP id 28199