JIŘÍKOVÁ, I. Vliv způsobu pěstování vinné révy na populaci kvasinek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
Studentka se věnovala problematice taxonomického zařazení kvasinek získaných během kvašení hroznového moštu získaného z ekologické vinice. Práce je součástí studie věnované příspěvku kvasinek ke kvalitě produkce vína. Velmi pozitivně hodnotím aktivní přístup k řešené problematice jak teoretickou přípravu, vlastní práci v laboratoři, tak i zhodnocení a zpracování získaných výsledků. Výsledky budou publikovány v rámci pátého ročníku konference Chemistry & Life.Studentku hodnotím ve všech bodech výborně A .
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Proč byly vzorky pro izolaci kvasinek odebírány v průběhu 19 dnů a jaký jste vyvodila vztah mezi taxonomickým zařazením izolátů a časovým harmonogramem odběru? str. 41 (kap. 3.4.9) : Jaké byly koncentrace jednotlivých složek reakční směsi PCR ? str. 43 metoda PCR : Jaká je teplota připojení primerů. Jak se stanoví? .
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | B | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 33550