BURDA, T. Kreativita, inovace a organizační kultura [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Franková, Emilie

Posuzovanou práci považuji za velmi zdařilou, student přesvědčivě prokázal, že je schopen na požadované teoretické i praktické úrovni řešit inženýrský problém podniku a na základě relevantní analýzy formulovat implementovatelná opatření (včetně jejich ekonomické náročnosti)směřující ke zlepšení situace v řešené oblasti.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Kuchyňka, Antonín

Autor vypracoval diplomovou práci v daném tématu na slušné úrovni. Analytická část je prakticky bezchybná. Dotazníkové šetření je zpracováno na velmi dobré úrovni. V praktické části autor přinesl zajímavý pohled na současnou situaci na pracovištích jednotlivých poboček. Závěrečné návrhy shledávám realizovatelnými.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 66954