ŠEVČÍK, M. Rozvoj nového produktu v malém pivovaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
jedná se výbornou bakalářskou práci.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | Návrhová část je zpracována kvalitně a nevykazuje vážné chyby. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Návrhy se dají realizovat v podnikové praxi zmíněného pivovaru. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Student byl při zpracování bakalářské práce iniciativní a samostatný. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Literatura je úměrná bakalářské práci. Student s literaturou v textu též pracoval | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | Formální a grafická stránka práce je výborná. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Student vypracováním bakalářské práce splnil zadání. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Teoretická část je kvalitní a úměrná rozsahu práce. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Student v analytické části práce použil nástroje strategické analýzy. Relevance mezi analytickou a syntetickou částí je relevantní. |
eVSKP id 20297