ŠEVČÍK, M. Rozvoj nového produktu v malém pivovaru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

jedná se výbornou bakalářskou práci.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Návrhová část je zpracována kvalitně a nevykazuje vážné chyby.
Přínos a praktické využití návrhu A Návrhy se dají realizovat v podnikové praxi zmíněného pivovaru.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Student byl při zpracování bakalářské práce iniciativní a samostatný.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Literatura je úměrná bakalářské práci. Student s literaturou v textu též pracoval
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formální a grafická stránka práce je výborná.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Student vypracováním bakalářské práce splnil zadání.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část je kvalitní a úměrná rozsahu práce.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Student v analytické části práce použil nástroje strategické analýzy. Relevance mezi analytickou a syntetickou částí je relevantní.
Navrhovaná známka
A

Otázky

Posudek oponenta

Horáková, Věra

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 20297