PEŇÁZOVÁ, P. Podnikatelský plán pro založení výrobny slaného pečiva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Práce je celkově na dobré úrovni. Diplomantka pracovala iniciativně a samostatně. Práce má praktický potenciál. Doporučila bych více propracovat grafickou prezentaci firmy. Doplňující otázka: V případě značného růstu poptávky po produktech, jak by diplomantka řešila rozšíření firmy?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Obsahem práce je velmi dobře zpracovaný podnikatelský záměr. Aby zmapovala reálnou situaci na trhu, využila autorka řadu analýz, jejichž závěry přehledně zpracovala a použila jako podklad pro reálný podnikatelský plán. Za významné riziko považuji situaci, kdyby došlo k vypovězení smlouvy ze strany firmy SKLIZENO FOODS, s. r. o. Zde by mohl být dopad likvidační. Podnikání v pronajatých prostorách má svá úskalí, z tohoto důvodu doporučuji již v průběhu spolupráce s firmou SKLIZENO FOODS, s. r. o. aktivně hledat možnosti, jak být na těchto rizikových faktorech nezávislá. Autorce vytýkám řadu gramatických chyb a překlepů, což kvalitu obsahově velmi dobré práce zbytečně snižuje.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | D | ||
Práce s informačními zdroji | A | ||
Splnění stanovených cílů | B |
eVSKP id 108322