KHACHATRYAN, D. Podnikatelský záměr pro založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Student vypracoval zajímavý podnikatelský záměr, který je promyšlený. Prokázal tak schopnost využívat teoretické poznatky v praktické rovině. Otázka: 1) Definujte podniky, které představují největší konkurenci pro Váš podnik a proč. 2) Myslíte si, že Vámi zvolený název restaurace "Ararat" je konkurenceschopný a bude na trhu tak výjimečný, aby zákazníci podle něj byli schopni odlišit Vaši restauraci od jiných restauračních zařízení(i od těch, co mohou teprve vzniknout)?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Student prokázal schopnost samostatné práce s odbornou literaturou. Díky teoretickým znalostem získaným ve studiu vytvořil funkční prototyp restaurace v centru Brna, čímž splnil všechny požadavky kladené na bakalářskou práci.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 70843