SMEČKA, J. Analýza vývoje potravinářského průmyslu v ČR [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Pro bakalářskou práci jde o téma inovativní, pro jeho zpracování musel autor nastudovat i metody nevyučované na bakalářském stupni. Práce může mít i využití do vědecké a pedagogické oblasti. Práce byla dokončena v předstihu, autor k řešení přistupoval zodpovědně a iniciativně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
bez připomínek
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 82461