MAYERBERGOVÁ, I. Studie operativního řízení výroby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce má vysokou praktickou použitelnost. Vhodně pracovala se znalostmi, které získala při vysokoškolském studiu a zpracováním této zadané oblasti je rozšířila o dovednosti při aplikaci a realizaci v praxi. Při obhajobě práce bych doporučovala, aby řešenou problematiku autorka rozšířila o svůj názor na podchycení zájmu trhu a tím i poptávky při navýšení vyráběného množství.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B Dobře vystihla současné tendence managementu výrobního podniku - zaměřit se na štíhlý podnik
Přínos a praktické využití návrhu A Všechny návrhy na oblasti vedoucí ke štíhlému podniku jsou akceptovatelné a realizovatelné
Iniciativa a samostatnost při zpracování B Pracovala s úsilím a zájmem o vybranou oblast řešení
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Celou prací provází snaha o dobré spojení jak českých, tak i zahraničních autorů
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Grafická a tabulková vybavenost vhodným způsobem rozšiřují názornost a čtivost textové části
Splnění cíle a rozsahu zadání B vytipované cíle i přes jejich jednoznačnou konkrétnost byly splněny
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Přístup vystihuje teoretickou podstatu štíhlého podniku i jeho dílčích částí, především štíhlé výroby
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Využila možnosti se zaměřit na výrobkový druh a tím prokázat nutnost analýzy u celého výrobkového porfolia
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Ing. Jaromír Černý, Ph.D

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 57361