HORT, R. Studie průběhu zakázky obchodním podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Práce novým způsobem doporučuje úpravu vybraného druhu zboží do obchodní sítě a to tak, aby zajistil jakost zboží pro prodejce, ale i pro zákazníka
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | Dílčí cíle vedly ke splnění hlavního cíle | |
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | Procesní řízení byla jedna z hlavních metod řešení problému a na tomto základu byl sestaven i postup | |
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | Dosažené výsledky jsou vhodně uplatněny v závěrech implementace | |
Praktická využitelnost výsledků | C | Dobrý a vyvážený podklad pro rozhodování TOP Managementu | |
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | Způsob zpracování i použitá terminologie vedou k vyváženému uspořádání práce | |
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B | Výstižná práce s literaturou včetně citací |
"BP řeší postup zakázky podnikem zabývající se distribucí ovoce, konkrétně si autor vybral banány, s cílem zkvalitnění celého procesu. Práce obsahuje řadu chyb, není mi jasné, proč tam na př. uvádí obrázky banánů a dalšího ovoce.Konstatuje, že nezjistil žádný "" zádrhel"", ale oponentovi není jasné, na základě jakých analýz toto konstatování podpořil. BP obsahuje tedy jediný návrh na opatření, a tím je investiční zvýšení spolehlivosti dozrávací komory, byť je jich na centrále v Brně 26ks. Řešení je tedy spíše technické, než manažerské. Cíl práce byl, přes uvedené výtky, splněn."
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | D | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | D | ||
Práce s informačními zdroji | C |
eVSKP id 84697