VAVRISOVÁ, L. Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Bayerová, Vladimíra

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C Práce obsahuje gramatická a typografická opomenutí.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B Diplomantka pracovala samostatně, tvůrčím způsobem.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 C Práce obsahuje drobná opomenutí.
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) C
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu B
Navrhovaná známka
C

Otázky

Posudek oponenta

Píšová, Marta

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 28719