VAVRISOVÁ, L. Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | C | Práce obsahuje gramatická a typografická opomenutí. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | Diplomantka pracovala samostatně, tvůrčím způsobem. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | C | Práce obsahuje drobná opomenutí. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | C | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | ||
Odborná úroveň navrhované části | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B |
eVSKP id 28719