HRUBEŠOVÁ, H. Design kuchyňské váhy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Pro design je důležité i hodnocení designérských kvalit práce: řešení modelu -C , úroveň tvarové kultivace - C, barevnost navrženého designu - A a grafická úprava výkresů - B. Bakalářská práce splňuje všechny body zadání a obsahuje vlastní výsledky k řešení designu kuchyňské váhy.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | B | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Vlastní přínos a originalita | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | B | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | B | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | C | ||
Práce s literaturou včetně citací | E | ||
Samostatnost studenta při zpracování tématu | A |
Pro design je důležité i hodnocení designérských kvalit práce: řešení modelu - B, úroveň tvarové kultivace - C, barevnost navrženého designu - B a grafická úprava výkresů - C. Bakalářská práce splňuje všechny body zadání a obsahuje vlastní přínos k řešení designu kuchyňské váhy.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | C | ||
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | A | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | B | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | C |
eVSKP id 61651