ČERVINKA, M. Rozvoj malé firmy pomocí franchisingu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Jedná se o práci věcně velmi kvalitní avšak s některými chybami ve formální i gafické části. Výstupy diplomové práce jsou využitelné v praxi.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíl práce byl splněn. Svým rozsahem práce překračuje nároky kladené na diplomové práce.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část práce je zpracována pečlivě. Autor využil dostupné literární zdroje z oblasti franchisingu.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analytická část práce je pečlivě zpracována a využívá adekvátní nástroje.
Odborná úroveň navrhované části A Návrhová část práce je zpracována velmi originálně. Byl vypracován franchisingový koncept použitelný v praxi.
Přínos a praktické využití návrhu A Návrhy z diplomové práce jsou využitelné v praxi.V návrzích jsou vidět konkrétní zadání z podnikové praxe.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Diplomant pracoval značně samostatně. Řídil se však pokyny vedoucího diplomové práce.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Literatura je adekvátní tématu. Uvedená literatura byla citována v textu dle ČSN ISO 690.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Formální uspořádání i grafická forma mohla být lepší. Různé typy papíru i celkové neoříznutý forma diplomové práce snižují jinak celkově velmi příznivý dojem z práce.
Navrhovaná známka
A

Otázky

Posudek oponenta

Mikulecký, Petr

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 13030