ČERVINKA, M. Rozvoj malé firmy pomocí franchisingu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Jedná se o práci věcně velmi kvalitní avšak s některými chybami ve formální i gafické části. Výstupy diplomové práce jsou využitelné v praxi.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíl práce byl splněn. Svým rozsahem práce překračuje nároky kladené na diplomové práce. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Teoretická část práce je zpracována pečlivě. Autor využil dostupné literární zdroje z oblasti franchisingu. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Analytická část práce je pečlivě zpracována a využívá adekvátní nástroje. | |
Odborná úroveň navrhované části | A | Návrhová část práce je zpracována velmi originálně. Byl vypracován franchisingový koncept použitelný v praxi. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Návrhy z diplomové práce jsou využitelné v praxi.V návrzích jsou vidět konkrétní zadání z podnikové praxe. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Diplomant pracoval značně samostatně. Řídil se však pokyny vedoucího diplomové práce. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Literatura je adekvátní tématu. Uvedená literatura byla citována v textu dle ČSN ISO 690. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Formální uspořádání i grafická forma mohla být lepší. Různé typy papíru i celkové neoříznutý forma diplomové práce snižují jinak celkově velmi příznivý dojem z práce. |
eVSKP id 13030