MORAVEC, M. Firemní kultura m&m Arts [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Mráček, Pavel

Otázky k obhajobě: Který z návrhů považujete za klíčový? Jaké komplikace mohou nastat při jeho realizaci a jak se jim dá případně předejít?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Iniciativa a samostatnost při zpracování B
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 C
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) C
Odborná úroveň navrhované části C
Přínos a praktické využití návrhu C
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C
Splnění cíle a rozsahu zadání B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Holubář, Jiří

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 37101