VAVERKA, J. Vodou rozpustná slévárenská pojiva vytvrzovaná dehydratací [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Student zmapoval používané technologie vodou rozpustných pojiv vytvrzovaných dehydratací. Popis technologií rozdělil na část zabývající se pojivy anorganickými a organickými. Při srovnání ekologických aspektů použití těchto pojiv popsal i negativní vliv některých organických pojiv na ekologii. Student prokázal, že má dobrý přehled o zpracovávaném tématu a měl by uvažovat o zpracování diplomové práce na podobné téma.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | B | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | A | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | A | ||
Samostatnost studenta při zpracování tématu | A |
Student předložil ucelenou rešeršní práci zadaného tématu.U anorganických pojiv dobře hodnotí všechny alkalické silikáty a anorganické soli. U organických pojiv rozebírá vlastnosti pojiv pryskyřičných, sacharidových a proteinových. Práce ukazuje,že student dobře zvládnul mnoho informací z internetu, z naší i cizí literatury.Doporučuji předložit k obhajobě a pokračovat ve studiu k získání inženýrského diplomu.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | A | ||
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | B | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | A | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | A |
eVSKP id 71871