PETLACH, T. Současné možnosti a trendy pro svařování průmyslovými roboty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Práce se zabývá velmi rozšířenou problematikou robotizovaného svařování a je zpracována na průměrné úrovni.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | C | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Vlastní přínos a originalita | D | ||
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | C | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | A | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | C | ||
Práce s literaturou včetně citací | D | ||
Samostatnost studenta při zpracování tématu | C |
Práce je zpracována dobře. Student se seznámil s poměrně obsáhlou problematikou robotického svařování. Velká část práce je však věnována konvenčním technologiím a popisu svařovacího robotu s příslušenstvím. Pokročilým technologiím a aktuálním trendům mohl student věnovat více prostoru.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | C | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Vlastní přínos a originalita | C | ||
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | D | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | B | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | C |
eVSKP id 41316