PIŠKULOVÁ, L. Stanovení beta-glukanů a pentosanů v surovinách pro výrobu piva a v pivu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2017.
Úkolem diplomantky bc. Lenky Piškulové bylo Stanovení beta-glukanů a pentosanů v surovinách pro výrobu piva a v pivu. V průběhu řešení DP prováděla optimalizaci metod stanovení beta-glukanů a pentosanů. Optimalizovanými metodami stanovovala obsah beta-glukanů a pentosanů v různých odrůdách ječmene vypěstovaných na 3 různých lokalitách. Studentka pracovala na zadaném úkolu samostatně, systematicky a svědomitě. Plně splnila požadavky zadání diplomové práce. Jako vedoucí diplomové práce hodnotím laboratorní činnost i dosažené výsledky studentky Bc. L. Piškulové známkou A
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A | ||
Využití poznatků z literatury | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | A |
1. Znáte nějaké ozimé odrůdy sladovnického ječmene? 2. Jaký je rozdíl mezi světlým plzeňským sladem a sladem bavorským? 3. Můžete stručně vysvětlit pojem "sol" (s. 36, odst. 2)?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 99841