KREJČÍŘ, V. Podnikatelský záměr - Založení restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Podnikatelský záměr je běžným tématem závěrečných prací. Nejedená se o nijak inovativní téma, které je obecně známé. Autor využívá obecně známých postupů a metod, kdy výsledky práce mají pouze praktické využití. Otázka 1: Na straně 27 Vaší bakalářské práce uvádíte jako potencionální zákazníky obyvatele města Brna. Které další skupiny zákazníků však mohou Váš podnik navštěvovat? Otázka 2: Jaká jsou rizika spojená s Vašim podnikáním?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | D | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | D | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | E | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | E |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 93233