KMENTA, M. Bezdotykové měření povrchových teplot v průběhu frézování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Polzer, Aleš

Student zpracoval zadané téma vhodným způsobem a věnoval pozornost všem požadovaným cílům diplomové práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii A
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis B
Práce s literaturou včetně citací A
Samostatnost studenta při zpracování tématu B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Slaný, Martin

Předložená práce je rozdělena do dvou hlavních částí, z nichž první se zabývá teoretickou rešerší řešené problematiky a druhá část se zaměřuje na experimentální měření. Práce je zpracovaná standardním způsobem a komplexně řeší zadanou problematiku. Text je vhodně doplněn obrázky, avšak jejich kvalita mohla být na lepší úrovni. Také celkovému stylistickému dojmu z práce neprospělo použití oskenovaných nebo překopírovaných grafů z citované literatury, které jsou mnohdy nepochopitelně velmi malé s ohledem na využití stránky. Práce však splnila všechny stanovené cíle a proto ji doporučuji k obhajobě s doporučenou známkou B – velmi dobře.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis C
Práce s literaturou včetně citací A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 37854