SELINGEROVÁ, J. Firemní kultura jako cesta k získání zákazníka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Milichovský, František

Studentka zpracovávala bakalářskou práci svědomitě a prokázala schopnost cílevědomé práce na zadané téma.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu A
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) C
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Měsíčková, Michaela Vítek

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 52515