CHROBOKOVÁ, M. Molekulární charakterizace vybraných kmenů klostridií izolovaných ze sýrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
Studentka vypracovala diplomovou práci se výrazným zájmem o řešenou problematiku. Pracovala samostatně, s vysokým pracovním nasazením. Zvládla řadu náročných experimentálních technik. Práce je dobře zpracována a výsledky odpovídajícím způsobem interpretovány.Práce obsahuje řadu nových poznatků, které budou prezentovány na konferenci Chemistry and Life 2011 v Brně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
1. Co byste označila jako příčinu zpomaleného růstu sledovaného kmene klostridií při vyšších koncentracích laktózy v kultivačním médiu? 2. Čím je způsoben pokles pH při kultivaci klostridií v tekutém médiu ?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 33145