CHROBOKOVÁ, M. Molekulární charakterizace vybraných kmenů klostridií izolovaných ze sýrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Rittich, Bohuslav

Studentka vypracovala diplomovou práci se výrazným zájmem o řešenou problematiku. Pracovala samostatně, s vysokým pracovním nasazením. Zvládla řadu náročných experimentálních technik. Práce je dobře zpracována a výsledky odpovídajícím způsobem interpretovány.Práce obsahuje řadu nových poznatků, které budou prezentovány na konferenci Chemistry and Life 2011 v Brně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Kvasničková, Eva

1. Co byste označila jako příčinu zpomaleného růstu sledovaného kmene klostridií při vyšších koncentracích laktózy v kultivačním médiu? 2. Čím je způsoben pokles pH při kultivaci klostridií v tekutém médiu ?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování B
Formální úroveň práce – celkový dojem B
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

eVSKP id 33145