ČAPKOVÁ, A. Návrh a implementace rezervačního systému pro cukrárnu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Vzhledem k rozsáhlému tématu práce se studentka velmi dobře dokázala zorientovat ve spoustě oborů přes modelování systému, databáze, programování a analýz firmy. Teoretická východiska práce jsou zpracována srozumitelně a přehledně. Analýza problému a současné situace jsou zpracovány kvalitně a to především použité analýzy firmy. Pro lepší přehlednost studentka trefně pojmenovala jednotlivé profily zákazníků. Ve vlastním návrhu řešení je velmi kvalitní popis navržené databáze a vzhledu rezervačního systému. Jediné výtky mám k názvům tabulek a sloupců databáze, které se v praxi píší v anglickém jazyce. Podobná výtka se týká vzhledu rezervačního systému, který se v dnešní době dělá především pomocí responsivních technologií. Obě výtky ovšem nemají vliv na výslednou práci, jedná se pouze o zkušenosti z praxe. Ohledně vzhledu se jedná především o vkus vývojáře. Vzhledem k aktuální praxi studentky je výsledná bakalářská práce na velmi kvalitní úrovni. Hlavní cíl i cíle dílčí byly splněny.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 94928