ROZINKOVÁ, K. Podnikatelský plán - založení bistra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Zahradník, Ondřej

Práce se soustředí na podnikatelský plán založení bistra. Je zde věnována pozornost přehledu teoretických přístupů, poté jsou provedeny praktické analýzy konkurenčního prostředí, nechybí ani výrazné zaměření na finanční oblast podniku a následné doporučení. Zadaných cílů bylo dosaženo, studentka prokázala značný zájem o danou problematiku a podnikatelský plán je možné uplatnit v praxi. Celkově je diplomová práce kvalitně zpracována a doporučuji ji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 127218