SOBOL, J. Návrh strategie malé cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Pro návrhovou část práce by bylo dobré využít ještě více konzultací. Tuto šanci však student nevyužil. Jinak se však jedná o celkem solidní práci.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B V návrhové části diplomová práce se jedná o soubor opatření pro další rozvoj malé firmy. Ke strategii je položena doplňující otázka.
Přínos a praktické využití návrhu B Uvedená doporučení se dají využít ve firemní praxi. Ke kvantifikaci zvýšení budoucích příjmů je položena doplňující otázka.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B Student pracoval nerovnoměrně. V závěru zpracování DP velmi iniciativně.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B V DP jsou v seznamu uvedeny některé studijní texty FP. Pro uvedené téma DP existuje v knihovně FP dost knižní podnikatelské literatury, která se dá využít pro zpracování tématu DP.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formálně i graficky práce odpovídá nárokům na DP.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle i rozsah zadání byly splněny.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část práce je kvalitní.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analytická část práce je dostečně kritická.
Navrhovaná známka
B

Otázky

Posudek oponenta

Mucha, Martin

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování A
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce A
Úrověň zpracování diplomové práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos a praktické využití návrhu B
Odborná jazyková úrověň B
Písemná a grafická úprava B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 31857