SOBOL, J. Návrh strategie malé cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Pro návrhovou část práce by bylo dobré využít ještě více konzultací. Tuto šanci však student nevyužil. Jinak se však jedná o celkem solidní práci.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | V návrhové části diplomová práce se jedná o soubor opatření pro další rozvoj malé firmy. Ke strategii je položena doplňující otázka. | |
Přínos a praktické využití návrhu | B | Uvedená doporučení se dají využít ve firemní praxi. Ke kvantifikaci zvýšení budoucích příjmů je položena doplňující otázka. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | Student pracoval nerovnoměrně. V závěru zpracování DP velmi iniciativně. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | V DP jsou v seznamu uvedeny některé studijní texty FP. Pro uvedené téma DP existuje v knihovně FP dost knižní podnikatelské literatury, která se dá využít pro zpracování tématu DP. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | Formálně i graficky práce odpovídá nárokům na DP. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíle i rozsah zadání byly splněny. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Teoretická část práce je kvalitní. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Analytická část práce je dostečně kritická. |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | A | ||
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce | A | ||
Úrověň zpracování diplomové práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | ||
Obtížnost a správnost řešení | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Odborná jazyková úrověň | B | ||
Písemná a grafická úprava | B |
eVSKP id 31857