URBÁNKOVÁ, L. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Otázky: Jakým zůsobem jste stanovila cenu za nabízené pokrmy (100 g za 21.90 Kč)? Uvádíte, že cena za reklamní poutače a cedule řiní 3500,- Kč. Kolik poutačů a cedulí plánujete pořídit v této cenové relaci a kde budou umístěny?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
"Předložená bakalářská práce byla vypracována na téma ""podnikatelský plán"" a celkově splnila předpokládané cíle jak po obsahové, tak formální stránce. Autorka se rozhodla pro projekt bio-restaurace, která se určitým způsobem vymezuje vůči běžným fast-foodům. Toto vymezení je bohužel velmi obecné a autorka se příliš nevěnovala nabízenému sortimentu restaurace. Na druhé straně se podle mého názoru trefila do typu podniku, který by si našel své místo u mnoha zákazníků. Celkově je práce velmi přehledná a dobře strukturovaná. Kapitoly na sobe logicky navazují."
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 64156