KRÁTKÁ, V. Způsoby analýzy složení lidského těla [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Vránová, Dana

Úkolem této práce bylo porovnat dvě různé metody stanovení množství tuku v těle a testované skupině provést pomocí dotazníků analýzu jídelníčku a frekvence konzumace některách rizikových potravin (ve vztahu k civilizačním chorobám). Studentka přistupovala k práci velmi zodpovědně, samostatně a s velkým zájmem. K hodnocení získaných výsledků využila znalostí získaných studiem naší i zahraniční odborné literatury. Práci hodnotím ve včech bodech výborně A

Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Hrstka, Miroslav

Vynikající bakalářská práce po stránce obsahové i formální. Teoretická část je podána na 28 stranách a přitom bylo využito a správně citováno 49 informačních zdrojů. V experimentální části se autorka soustředila na metody stanovení obsahu tuku v těle, studium stravovacích návyků vybrané skupiny mužů a žen a četnosti konzumace vybraných potravin. Metodická část je napsána tak, že jsou z ní jasné principy metod a použité metody lze reprodukovat. Výborně je zpracována též kapitola "Výsledky a diskuze", stejně jako kapitola "Závěr". Celá práce je rozsáhlá, má 60 stran textu a 29 stran příloh, autorka uvádí a správně cituje celkem 60 informačních zdrojů.

Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 38903