KOSTUROVÁ, M. Návrh komunikačního mixu ve společnosti Cognito.Cz [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Práce je zpracována konzistentním způsobem. Jednotlivé návrhy jsou řešeny komplexním způsobem - jak z pohledu přímého zákazníka, tak jejich konečných spotřebitelů. Otázka: 1) Který z uvedených návrhů považujete za klíčový a proč?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
"Předložená bakalářská práce s názvem ""Návrh komunikačního mixu ve společnosti Cognito.CZ"" je zaměřená na podrobnou analýzu vnitřního prostředí společnosti, vnějšího prostředí společnosti a současný komunikační mix společnosti. Na základě těchto analýz se ukazují příležitosti pro nový komunikační mix. V komunikačním mixu je detailně zpracována nákladová část jednotlivých částí mixu. Na základě finančních možností společnosti jsou pak vybrány konkrétní možnosti propagace společnosti. Cílem práce bylo navrhnout komunikační mix dané společnosti a tento cíl byl splněn. Práce má drobné nedostatky v technické terminologii oboru zkoumané společnosti, ale to nemá žádný zásadní vliv na cíl práce. Při dalším pokračování v tématu práce bych doporučila dále rozvíjet analýzu ideálního zákazníka společnosti, kterého chceme pomocí komunikačního mixu získat. Bakalářskou práci doporučuji k obhajobě."
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | C |
eVSKP id 63810