MARVANOVÁ, R. Podnikatelský plán pro založení hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Hornungová, Jana

1) Na jakou konkrétní cílovou skupinu se tedy hodláte zaměřit? 2) Neuvažovala jste o zavedení "výhodnějších balíčků", např. pro rodiny s dětmi, seniory apod?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Práce je v některých částech neupravena - není zarovnána do bloku, jako je tomu ve zbytku dokumentu. Vyskytují se drobné překlepy.
Práce s informačními zdroji, včetně citací D Seznam použitých zdrojů by měl být v tomto případě řazen abecedně, jelikož autorka využívá citování "autor, rok".
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Kolářová, Eva

Stanovený cíl baklářské práce byl studentkou splněn. Teoretická část a vybrané metody jsou adekvátní pro vybrané téma a naplnění cílů bakalářské práce. Studentka výborně vyhodnotila poznatky z analytické části a detailně zpracovala finanční plán a možné scénáře výsledků podnikání. Vzhledem k absenci detailnějšího rozboru cílových skupin, na které bude hotel zaměřený, doporučuji výsledné hodnocení B.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 103526