MARVANOVÁ, R. Podnikatelský plán pro založení hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
1) Na jakou konkrétní cílovou skupinu se tedy hodláte zaměřit? 2) Neuvažovala jste o zavedení "výhodnějších balíčků", např. pro rodiny s dětmi, seniory apod?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | Práce je v některých částech neupravena - není zarovnána do bloku, jako je tomu ve zbytku dokumentu. Vyskytují se drobné překlepy. | |
Práce s informačními zdroji, včetně citací | D | Seznam použitých zdrojů by měl být v tomto případě řazen abecedně, jelikož autorka využívá citování "autor, rok". |
Stanovený cíl baklářské práce byl studentkou splněn. Teoretická část a vybrané metody jsou adekvátní pro vybrané téma a naplnění cílů bakalářské práce. Studentka výborně vyhodnotila poznatky z analytické části a detailně zpracovala finanční plán a možné scénáře výsledků podnikání. Vzhledem k absenci detailnějšího rozboru cílových skupin, na které bude hotel zaměřený, doporučuji výsledné hodnocení B.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 103526