PECINOVÁ, I. Rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Celkově bez připomínek. přeji mnoho úspěchů v další práci.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Návrhová část DP je nadstandardní.
Přínos a praktické využití návrhu A Návrhy jsou plně využitelné v praxi rodinné firmy.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Iniciativnost a samostatnost studenty byla příkladná.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Literatura reprezentuje řešenou problematiku. Citace literatury je dle ČSN ISO 690.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň A Formální a grafická stránka DP je bez připomínek.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce byly bezezbytku naplněny.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část práce je zpracována pečlivě a svědomitě.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Analýza je výborná s využitím dostupných analytických nástrojů.
Navrhovaná známka
A

Otázky

Posudek oponenta

Pinnerová, Eliška

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 20004