PECINOVÁ, I. Rozvoj agroturistiky v zemědělském podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Celkově bez připomínek. přeji mnoho úspěchů v další práci.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | Návrhová část DP je nadstandardní. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Návrhy jsou plně využitelné v praxi rodinné firmy. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Iniciativnost a samostatnost studenty byla příkladná. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Literatura reprezentuje řešenou problematiku. Citace literatury je dle ČSN ISO 690. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | A | Formální a grafická stránka DP je bez připomínek. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíle práce byly bezezbytku naplněny. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Teoretická část práce je zpracována pečlivě a svědomitě. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Analýza je výborná s využitím dostupných analytických nástrojů. |
eVSKP id 20004