KOVAŘÍK, O. Návrh webového portálu pro hodnocení kvality služeb v menzách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Bakalářská práce je na dobré úrovni. Stanovený cíl byl naplněn z hlediska vytyčených milníků a nástinu dalšího vývoje. V práci je vidět autorova orientace v problematice a schopnost konstruktivně řešit danou problematiku. V práci je řešen základní koncept s možností zajímavého vývoje v budoucnu. Drobné nedostatky lze spatřovat především ve formální úpravě. Otázky k obhajobě: Zvažoval jste zavedení podrobnějších analýz stravovacích zařízení v návaznosti na vývoj v čase, kategorizaci jídel, kvalitu obsluhy apod.? Případně provázání na aktuální jídelníčky a potažmo preferenci uživatele? Jakým způsobem budou přidávána data do aplikace?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 73658