KOVAŘÍK, O. Návrh webového portálu pro hodnocení kvality služeb v menzách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Luhan, Jan

Bakalářská práce je na dobré úrovni. Stanovený cíl byl naplněn z hlediska vytyčených milníků a nástinu dalšího vývoje. V práci je vidět autorova orientace v problematice a schopnost konstruktivně řešit danou problematiku. V práci je řešen základní koncept s možností zajímavého vývoje v budoucnu. Drobné nedostatky lze spatřovat především ve formální úpravě. Otázky k obhajobě: Zvažoval jste zavedení podrobnějších analýz stravovacích zařízení v návaznosti na vývoj v čase, kategorizaci jídel, kvalitu obsluhy apod.? Případně provázání na aktuální jídelníčky a potažmo preferenci uživatele? Jakým způsobem budou přidávána data do aplikace?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Weirich, Pavel

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 73658