DENEV, A. Studie nákupní funkce v obchodní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.

Posudky

Posudek vedoucího

Jurová, Marie

Práce řeší problémy rodinné firmy, které by měly vést k rozšíření podnikatelské činnosti i k prospěchu možných zákazníků. Návrhy na řešení jsou realistické, bez nutnosti cizího kapitálu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Stanoveného cíle řešením v plném rozsahu dosáhl. zaměřil se především na zákaznické požadavky, což v obchodě je prvořadé.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C Použité metody odpovídají jeho znalostem, které získal v průběhu studia.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Je znalý poraktického řešení nákupní činnosti v praktickém podnikatelskíém subjektu, zeměřeném na dárkové předměty.
Praktická využitelnost výsledků B Návrhy je možno přímo v obchodě realizovat bez velkého finančního zázemí.
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C Grafická úprava práce vystihuje požadavky, které jsou dány předpisy VUT v Brně pro bakalářské práce. Jazyková úroveň vykazuje některé nepřesnosti.
Práce s informačními zdroji, včetně citací B Práce se zdroji odpovídá potřebám obchodního podnikání. Postrádámi podnikové zdroje z firmy v přehledu literatury.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Tesař, Rostislav

Autor řeší konkrétní problematiku u rodinné obchodní firmy.V teoretické části prokazuje orientaci v dané problematice. V praktické části postrádám více analytických informací, především číselných údajů ( na př. údaje o počtu reklamací). V závěru předkládá 9 návrhů na zlepšení v různém rozsahu, kdy je přesvědčen o jejich účinnosti. V BP se vyskytují mluvnické chyby. Cíl práce byl splněn.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji C
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 71392