FARKAŠOVÁ, N. Využití nástrojů projektového managementu v praxi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování projektu, díky kterému bude na trh uveden nový druh kávy pro firmu Penerini. V analytické částí práce se objevují analýzy SLEPT a SWOT analýza. K provedené SLEPT analýze mám výhrady k jejímu zpracování. Některé faktory jsou spíše autorčiným obecným tvrzením, chybí zde uvedení konkrétních údajů a politické faktory spadají spíše pod legislativní. U SWOT analýzy postrádám uvedení, kde autorka čerpala informace, které zde uvádí. Návrhová část obsahuje standardní nástroje a metody, které jsou potřeba pro realizaci projektu. Otázky k obhajobě: Vysvětlete, z jakých zdrojů jste vycházela při sestavení SWOT analýzy. Vysvětlete, proč jste se rozhodla pro analýzu SLEPT a SWOT.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Práca ako celok spĺňa požiadavky kladené na formálnu a obsahovú stránku záverečnej práce. Autorka využíva svoje vedomosti z oblasti projektového managementu na uplatnenie vo vlastnom podniku. Využila niekoľko analýz a metód k dosiahnutiu výsledku. Zvolená téma má potenciál na praktické zrealizovanie projektu. Stanovený cieľ v úvode bakalárskej práce bol splnený. Bakalársku prácu doporučujem k obhajobe.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 142289