PÁTER, V. Studie proveditelnosti založení bezlepkové pizzerie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Cílem práce bylo vypracování studie proveditelnosti pro provozování bezlepkové pizzerie. Cíl práce hodnotím jako splněný. Práce je strukturovaná logicky a systematicky a dodržuje doporučené postupy studie proveditelnosti. Analýzy jsou zpracovány dobře a s relevantními závěry, návrhy systematicky navazují na zpracované analýzy. Správný je rovněž závěr studie, že provozování čistě bezlepková pizzerie je příliš rizikový podnik. Práce je na dobré odborné i formální úrovni. Práci doporučuji k obhajobě. Otázka k obhajobě: Jaké změny v podnikatelském záměru byste doporučil, aby bylo možné podnik dlouhodobě provozovat?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
Rozsiahla záverečná práca pomocou vhodných metód a nástrojov dospela k zadefinovanému cieľu - odhaleniu nerentabilnej realizovateľnosti zavedenia bezlepkovej pizzérie. Úvodná časť vhodne vysvetľuje pojmy a teoretické prístupy, z ktorých práca vychádzala. Široké spektrum aspektov, ktorým je venovaná analytická časť práce poskytuje dostatočné informácie pre základné rozhodovanie o realizovateľnosti. Výsledky práce sú interpretované správne a v súlade so stanoveným cieľom.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 133626