KORANDA, M. Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Matysíková, Michaela

Student si zvolil téma, na kterém je pro svoji plánovanou podnikatelskou činnost přímo osobně zainteresován, což jistě přispělo ke kvalitě výsledné práce. Cílem bylo vytvořit návrh podnikatelského plánu - založení restaurace rychlého občerstvení a tento byl, včetně dílčích cílů, splněn. Zvolené metody a postup jsou adekvátní a vycházejí z aktuální ekonomické teorie i praxe. Práci jako celek hodnotím velmi kladně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 116596