KORANDA, M. Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Student si zvolil téma, na kterém je pro svoji plánovanou podnikatelskou činnost přímo osobně zainteresován, což jistě přispělo ke kvalitě výsledné práce. Cílem bylo vytvořit návrh podnikatelského plánu - založení restaurace rychlého občerstvení a tento byl, včetně dílčích cílů, splněn. Zvolené metody a postup jsou adekvátní a vycházejí z aktuální ekonomické teorie i praxe. Práci jako celek hodnotím velmi kladně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 116596