ORŠULÁK, D. Podnikatelský plán - Caffe Bar Cézar [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Téma práce je zcela běžné, podprůměrně obtížné, pro zpracování autor využil pouze obecně známých postupů, řešení není inovativní. Práce vznikala v poměrně velkém časovém stresu, byla hotova přesně k datu odevzdání. Obecně se autor ve zpracování dopustil několika zásadních pochybení: 1. Chybí podrobnější prognostické modely tržeb, takto krok je pro ekonomickou návratnost investice zásadní. 2. Umístění podniku je v blízkosti přímého konkurenta, z návaznosti na předchozí bod, může být problém realizovat předpokládané tržby. 3. Nákladová stránka projektu nabízí více možností, tato část měla být rozvedena podrobně v diskusi. 4. Celkově je celá práce bráno jako poměrně jednoduchý model, není uvažována odpovídají variantnost řešení. 5. Data obsažená v práci nejsou jednoznačná, mnohde jde spíše o přání autora než o reálně určenou hodnotu. I přes uvedené výhrady doporučuji práci k obhajobě, práce, dle mého soudu, splňuje požadavky na VŠ kvalifikační práci bakalářského stupně.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | D | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | D | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | E | ||
Praktická využitelnost výsledků | E | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | D |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | D | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | D | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | D | ||
Praktická využitelnost výsledků | E | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | E | ||
Práce s informačními zdroji | E |
eVSKP id 91381