JANÁČEK, A. Výroba hutních polotovarů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Podaný, Kamil

Student se na první konzultaci dostavil až 10. května a přes značné úsilí vynaložené v posledních týdnech před odevzdáním se mu nepodařilo vybrané téma dostatečně kvalitně zpracovat. Celkové hodnocení proto zohledňuje originalitu a přístup studenta k jejímu vypracovávání.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání C
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita C
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry C
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii C
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis C
Práce s literaturou včetně citací A
Samostatnost studenta při zpracování tématu B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Šlais, Miroslav

Předložená práce je na velmi vysoké úrovni a shrnuje i moderní technologie výroby hutních polotovarů. Taktéž uvádí mnoho příkladů následného využití tvářených polotovarů. Student v práci použil i méně kvalitní obrázky (např. 2, 5, 24, 34 apod.), které snižují kvalitu práce. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání B
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita C
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis C
Práce s literaturou včetně citací A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 92746