SÁSKOVÁ, D. Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Španová, Alena

Studentka zpracovala svoji bakalářskou práci se zájmem o řešenou problematiku. V teoretické části se zaměřila na vlastnosti probiotických bakterií a na možnosti jejich využití v potravinářství a v klinických aplikacích. V experimentální části práce prokázala pomocí PCR přítomnost probiotických baktérií ve dvou probitických potravinových doplňcích.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Využití poznatků z literatury A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Rittich, Bohuslav

Práce je dobře napsána a výsledky správně interpretovány. Z formálnho hlediska mám k práci připomínku: na str. 29 by bylo vhodnější použít výraz " z poměru hodnot absorbancí A260nm/A280nm" (index dole).

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 65285