SÁSKOVÁ, D. Probiotické bakterie mléčného kvašení v potravinových výrobcích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2013.
Studentka zpracovala svoji bakalářskou práci se zájmem o řešenou problematiku. V teoretické části se zaměřila na vlastnosti probiotických bakterií a na možnosti jejich využití v potravinářství a v klinických aplikacích. V experimentální části práce prokázala pomocí PCR přítomnost probiotických baktérií ve dvou probitických potravinových doplňcích.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Využití poznatků z literatury | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
Práce je dobře napsána a výsledky správně interpretovány. Z formálnho hlediska mám k práci připomínku: na str. 29 by bylo vhodnější použít výraz " z poměru hodnot absorbancí A260nm/A280nm" (index dole).
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A |
eVSKP id 65285