ŠIFRA, R. Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | D | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Bakalářská práce se věnuje podnikatelskému záměru na otevření restaurace rychlého občerstvení. Jedná se o zdařilou práci, prakticky zaměřenou, je vidět, že autor zná reálie v oblasti podnikání s rychlým občerstvením. V praktické části autor aplikuje poznatky, a to především z oblasti managementu a podnikové ekonomiky. Po formální stránce předložená práce splňuje požadavky na ní kladené, má odpovídající rozsah i strukturu. Členění textu je srozumitelné, postavené logicky, jednotlivé celky na sebe obsahově navazují. Poměr teoretické a praktické části je v práci vyvážen. Citace jsou srozumitelně uvedené. V praktické části mi chybí bližší popis provedeného marketingového výzkumu.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | B | ||
Splnění stanovených cílů | A |
eVSKP id 108691