ŠIFRA, R. Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.

Posudky

Posudek vedoucího

Heralecký, Tomáš

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň D
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Musil, Tomáš

Bakalářská práce se věnuje podnikatelskému záměru na otevření restaurace rychlého občerstvení. Jedná se o zdařilou práci, prakticky zaměřenou, je vidět, že autor zná reálie v oblasti podnikání s rychlým občerstvením. V praktické části autor aplikuje poznatky, a to především z oblasti managementu a podnikové ekonomiky. Po formální stránce předložená práce splňuje požadavky na ní kladené, má odpovídající rozsah i strukturu. Členění textu je srozumitelné, postavené logicky, jednotlivé celky na sebe obsahově navazují. Poměr teoretické a praktické části je v práci vyvážen. Citace jsou srozumitelně uvedené. V praktické části mi chybí bližší popis provedeného marketingového výzkumu.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Splnění stanovených cílů A
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 108691