NEVÍDAL, P. Návrh regulátoru pro MIMO systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Vavřín, Petr

Student Pavel Nevídal pracoval během semestru poněkud nárazově (období aktivní se střídala s periodami poněkud pasívními). Celkový výsledek však lze hodnotit jako velmi dobře vypracovanou technickou úlohu na bakalářské úrovni. Tomuto slovnímu hodnocení odpovídá i navrhovaná známka.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění zadání A 50/50
Aktivita během řešení a zpracování práce (práce s literaturou, využívání konzultací, atd.) E 10/20
Formální zpracování práce C 15/20
Využití literatury A 10/10
Navrhovaná známka
B
Body
85

Posudek oponenta

Findura, Milan

Předložená bakalářská práce plně pokrývá rozsah stanovený zadáním. Odborná úroveň je velmi dobrá, autor se dobře orientuje v používaných pojmech, udržuje si přehled o smyslu práce a má přiměřený nadhled nad problematikou. Drobné výhrady lze mít k několika myšlenkovým zvratům v teoretické části práce. Formální zpracování práce je na dobré úrovni, nicméně lze autorovi vytknout malou pozornost při edici textu ("semestrální práce", "jsou známi vztahy" apod.) a typografické nedostatky - používání zkratek v nadpisech a chybné otočení grafů (např. str.36). Nejslabší z celé práce je experimentální část spočívající v uvedení a diskusi simulačních výsledků. Rozsah výsledků je malý a následná analýza příliš stručná. Závěr práce proto vyznívá poněkud minimalisticky a autorovo vlastní hodnocení práce v poslední větě působí poněkud nadneseně.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A 20/20
Odborná úroveň práce A 47/50
Interpretace výsledků a jejich diskuse C 14/20
Formální zpracování práce B 8/10
Navrhovaná známka
B
Body
89

Otázky

eVSKP id 13960