SLAVÍKOVÁ, J. Využívání organizačních struktur a ICT v potravinářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Tichý, Ondřej

Studentka svým dílem prokázala, že je schopna samostatně zpracovat zadané téma. Toto dílo splňuje jak formální, tak materiální požadavky, proto jej doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Studentka zvládla nastudovat a zpracovat potřebnou teorii.
Přínos a praktické využití návrhu B Studentka svůj návrh poměrně dlouze obhajuje, proto se v něm může potencionální čtenář ztratit. Ovšem pečlivým prostudováním návrhové části jej lze nalézt.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Musím pochválit její iniciativu při získávání výsledků dotazníku. Sama to popisuje ve své práci.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Studentka využívá jak tuzemskou, tak zahraniční literaturu, kterou rovněž cituje přímo v textu.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Lze vytknout drobné formální nedostatky, které ovšem nekazí celkový dojem z práce.
Splnění cíle a rozsahu zadání B Cíl je fakticky splněn, dal by se však prezentovat jednoznačněji.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Studentka využila kvantitativní formu výzkumu se základním statistickým zpracováním. Na dané úrovni je toto zpracování dostatečné.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Šupina, Tomáš

Študentka Vandová priblížila analýzu rôznych vplyvov zavádzania ICT na organizačnú štruktúru podniku. V teoretickej časti práce absentuje vzájomné prepojenie dvoch základných oblastí: organizačná štruktúra podniku a ICT. Ako prínosnú časť práce hodnotím spracovaný dotazník, najmä časť v ktorej sa venuje zmenám na rôznych úrovniach riadenia.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování B V práci chýba vymedzenie informačných a komunikačných technológii.
Zvolený přístup k řešení cíle práce A
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A
Obtížnost a správnost řešení A
Přínos a praktické využití návrhu B
Odborná jazyková úrověň A
Písemná a grafická úprava B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 52476