SLAVÍKOVÁ, J. Využívání organizačních struktur a ICT v potravinářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Studentka svým dílem prokázala, že je schopna samostatně zpracovat zadané téma. Toto dílo splňuje jak formální, tak materiální požadavky, proto jej doporučuji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | Studentka zvládla nastudovat a zpracovat potřebnou teorii. | |
Přínos a praktické využití návrhu | B | Studentka svůj návrh poměrně dlouze obhajuje, proto se v něm může potencionální čtenář ztratit. Ovšem pečlivým prostudováním návrhové části jej lze nalézt. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Musím pochválit její iniciativu při získávání výsledků dotazníku. Sama to popisuje ve své práci. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Studentka využívá jak tuzemskou, tak zahraniční literaturu, kterou rovněž cituje přímo v textu. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Lze vytknout drobné formální nedostatky, které ovšem nekazí celkový dojem z práce. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | Cíl je fakticky splněn, dal by se však prezentovat jednoznačněji. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | Studentka využila kvantitativní formu výzkumu se základním statistickým zpracováním. Na dané úrovni je toto zpracování dostatečné. |
Študentka Vandová priblížila analýzu rôznych vplyvov zavádzania ICT na organizačnú štruktúru podniku. V teoretickej časti práce absentuje vzájomné prepojenie dvoch základných oblastí: organizačná štruktúra podniku a ICT. Ako prínosnú časť práce hodnotím spracovaný dotazník, najmä časť v ktorej sa venuje zmenám na rôznych úrovniach riadenia.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | B | V práci chýba vymedzenie informačných a komunikačných technológii. | |
Zvolený přístup k řešení cíle práce | A | ||
Úrověň zpracování práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | ||
Obtížnost a správnost řešení | A | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Odborná jazyková úrověň | A | ||
Písemná a grafická úprava | B |
eVSKP id 52476