ŠVANDA, M. Podnikatelský záměr založení pivnice BeerPub [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Práci doporučuji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | C | Autor k řešení využívá pouze standardních metod. Cíl práce byl splněn, není ale uvažována širší variantnost řešení. | |
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | Metody použité kl řešení nejsou inovativní. | |
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | D | Autor v dostatečné míře nehodnotí rizikovost jednotlivých faktorů a neuvažujě všechny možné alternativy vývoje. | |
Praktická využitelnost výsledků | C | Práce má praktické využití, postrádám ale přesnější kvantitativní modely. Pouze kvalitativní popis je nedostatečný. | |
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | Standardně zpracováno, přesto práce obsahuje drobné stylistické prohřešky a formální nedostatky. | |
Práce s informačními zdroji, včetně citací | D | Postrádám více původních vědeckých prací a zahraničních zdrojů. |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | C |
eVSKP id 65203