DUFKOVÁ, A. Návrh podnikatelského záměru - Bio fastfood [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Šimberová, Iveta

Analýza současného stavu postrádá rozbor hlavních trendů ovlivňujících změny v zásadách stravování. V některých částech bych očekávala více argumentů ze sekundárních dat. Vývoj poptávky, obezita a pod.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části C
Přínos a praktické využití návrhu C Práci by prospělo jasné stanovení cílů, cílových skupin a vymezení umístění se na cílových trzích.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Některé pasáže by mohly být více citovány. (např. zcela chybí citace na str. 17-18)
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C Text nepůsobí zcela uspořádaným dojmem. Jsou zde také drobné překlepy.
Splnění cíle a rozsahu zadání C
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) C
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) D Očekávala bych v práci větší důraz na práci se SWOT analýzou. využít ji pro zpracování návrhové části práce.
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Ing.Petr Šmídek

Navrhovaná známka
C

eVSKP id 36812