DUFKOVÁ, A. Návrh podnikatelského záměru - Bio fastfood [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Analýza současného stavu postrádá rozbor hlavních trendů ovlivňujících změny v zásadách stravování. V některých částech bych očekávala více argumentů ze sekundárních dat. Vývoj poptávky, obezita a pod.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | C | ||
Přínos a praktické využití návrhu | C | Práci by prospělo jasné stanovení cílů, cílových skupin a vymezení umístění se na cílových trzích. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | Některé pasáže by mohly být více citovány. (např. zcela chybí citace na str. 17-18) | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | C | Text nepůsobí zcela uspořádaným dojmem. Jsou zde také drobné překlepy. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | C | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | C | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | D | Očekávala bych v práci větší důraz na práci se SWOT analýzou. využít ji pro zpracování návrhové části práce. |
eVSKP id 36812