TOMANOVÁ, L. Podnikatelský plán na založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Jedná se o velmi dobrou diplomovou práci. Práce může mít zásadní význam při zakládání nové firmy. Má velký potenciál na praktickou realizuaci. Práce nevykazuje žádné větší chyby. K práci nemám žádné doplňující otázky.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | Odborná úrověň práce je vysoká. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Práce je uplatnitelná v praxi. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Studentka byla při zpracování diplomové práce samostatná a iniciativní. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | C | V práci chybí relevantní anglická literatura. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Formální i grafická stránka práce je velmi dobrá. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíle práce byly splněny. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | Teoretická část práce mohla být opředna i o více anglických titulů literatury. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B | Analytická část používá správně analytické nástroje. Hloubka kritického přístupu je však nestejnoměrná. |
eVSKP id 54442