TOMANOVÁ, L. Podnikatelský plán na založení nové restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Koráb, Vojtěch

Jedná se o velmi dobrou diplomovou práci. Práce může mít zásadní význam při zakládání nové firmy. Má velký potenciál na praktickou realizuaci. Práce nevykazuje žádné větší chyby. K práci nemám žádné doplňující otázky.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Odborná úrověň práce je vysoká.
Přínos a praktické využití návrhu A Práce je uplatnitelná v praxi.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Studentka byla při zpracování diplomové práce samostatná a iniciativní.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 C V práci chybí relevantní anglická literatura.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Formální i grafická stránka práce je velmi dobrá.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce byly splněny.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B Teoretická část práce mohla být opředna i o více anglických titulů literatury.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B Analytická část používá správně analytické nástroje. Hloubka kritického přístupu je však nestejnoměrná.
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Cempírek, Miloslav

Navrhovaná známka
A

eVSKP id 54442