ČERMÁK, L. Sušárny uzenin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.
Student v rámci řešení bakalářské práce vypracoval přehled technologie sušení uzenin, který pokrývá problematiku sušených a fermentovaných masných výrobků od předpisů spojených s vlastními výrobky po proces sušení. Pracoval samostatně a s blížícím se termínem odevzdání práce se pravidelně práci konzultoval. Vzhledem k přístupu studenta a provedení práce konstatuji doporučuji jeho práci k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | B | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | |||
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | |||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | B | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | C | ||
Samostatnost studenta při zpracování tématu | A |
Student zpracoval problematiku sušáren masných výrobků, kde se zaměřil na popis různých postupů při výrobě těchto produktů. Práce je spíše zaměřena na technologii výroby na úkor popisu technického vybavení sušáren. Práci doporučuji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | B | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | A | ||
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | B | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | D | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | C |
eVSKP id 13293