ČERMÁK, L. Sušárny uzenin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Krejčí, Vladimír

Student v rámci řešení bakalářské práce vypracoval přehled technologie sušení uzenin, který pokrývá problematiku sušených a fermentovaných masných výrobků od předpisů spojených s vlastními výrobky po proces sušení. Pracoval samostatně a s blížícím se termínem odevzdání práce se pravidelně práci konzultoval. Vzhledem k přístupu studenta a provedení práce konstatuji doporučuji jeho práci k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání B
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis A
Práce s literaturou včetně citací C
Samostatnost studenta při zpracování tématu A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Otáhal, Jan

Student zpracoval problematiku sušáren masných výrobků, kde se zaměřil na popis různých postupů při výrobě těchto produktů. Práce je spíše zaměřena na technologii výroby na úkor popisu technického vybavení sušáren. Práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání B
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita A
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry A
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti D
Grafická, stylistická úprava a pravopis A
Práce s literaturou včetně citací C
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 13293