GROULÍKOVÁ, P. Řízení jakosti v oblasti gastronomie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Bartes, František

U obhajoby by autorka DP měla: a) blížeji specifikovat konkrétní řešení daných problémů v jednotlivých provozovnách. b) sdělit jaké další problémy očekává při řešení těchto problémů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací A
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Šimara, Jan

Zvolená metodika hodnocení kvality je vhodná právě pro oblast gastronomických provozů. V úseku literární rešerše nenacházím nedostatky a lze tedy říci, že tato část práce je vhodným podkladem pro využití v další části práce. Formální stránka a celková úprava textu je velmi dobrá a práce má logickou stavbu. Drobný nedostatek spatřuji v občasných stylistických nepřesnostech, jež ale nemají vliv na vypovídací schopnost práce. Výsledky z dotazníkového šetření spatřuji vhodně zanalyzované. Připomínku mám k jejich interpretaci - mohly být pojaty v užších souvislostech. Oceňuji, že bylo využito nejen hodnocení kvality z pohledu zákazníka, ale také komparace s očekáváním managementu. S vyvozenými závěry lze souhlasit. Výsledky práce jsou přiměřené a v praxi stravovacího zařízení bezesporu využitelné.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 84293