GROULÍKOVÁ, P. Řízení jakosti v oblasti gastronomie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
U obhajoby by autorka DP měla: a) blížeji specifikovat konkrétní řešení daných problémů v jednotlivých provozovnách. b) sdělit jaké další problémy očekává při řešení těchto problémů.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | A |
Zvolená metodika hodnocení kvality je vhodná právě pro oblast gastronomických provozů. V úseku literární rešerše nenacházím nedostatky a lze tedy říci, že tato část práce je vhodným podkladem pro využití v další části práce. Formální stránka a celková úprava textu je velmi dobrá a práce má logickou stavbu. Drobný nedostatek spatřuji v občasných stylistických nepřesnostech, jež ale nemají vliv na vypovídací schopnost práce. Výsledky z dotazníkového šetření spatřuji vhodně zanalyzované. Připomínku mám k jejich interpretaci - mohly být pojaty v užších souvislostech. Oceňuji, že bylo využito nejen hodnocení kvality z pohledu zákazníka, ale také komparace s očekáváním managementu. S vyvozenými závěry lze souhlasit. Výsledky práce jsou přiměřené a v praxi stravovacího zařízení bezesporu využitelné.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | B | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 84293