BELKOVÁ, R. Ověření pravosti pomerančové šťávy Tesco na základě vybraných chemických parametrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Hrstka, Miroslav

Cíl práce byl podle mého názoru splněn. Práce však obsahuje celou řadu nepřesností a některé pasáže všeobecné části jsou příliš stručné, až neúplné. Příčinou je liknavý přístup ke konzultacím a špatné rozplánování práce. Přesto, že první koncept práce byl odevzdán vedoucímu ke kontrole již 29. 8. 2007 a experimentální data byla naměřena v září 2007, druhý koncept byl konzultován až 2. 5. 2008, a potom následovaly v rozmezí tří týdnů zkouškového období!!! další tři koncepty.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování B
Využití poznatků z literatury B
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Závěry práce a jejich formulace B
Využívání konzultací při řešení práce C
Celkový přístup k řešení úkolů C
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Šalplachta, Jan

Obr. 2.1. str. 7 je obtížně srozumitelný - chybí slovní popis. Postrádám směrnici Rady 2001/112/ES a zákon č. 120/2008 Sb. Práce byla sepsána zřejmě ve chvatu - řada chyb a nedodělků, které snižují její kvalitu (připomínky byly předány vedoucímu práce).

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání C
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Využití literatury a její citace C
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem B
Závěry práce a jejich formulace B
Navrhovaná známka
B

eVSKP id 8479