BELKOVÁ, R. Ověření pravosti pomerančové šťávy Tesco na základě vybraných chemických parametrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2008.
Cíl práce byl podle mého názoru splněn. Práce však obsahuje celou řadu nepřesností a některé pasáže všeobecné části jsou příliš stručné, až neúplné. Příčinou je liknavý přístup ke konzultacím a špatné rozplánování práce. Přesto, že první koncept práce byl odevzdán vedoucímu ke kontrole již 29. 8. 2007 a experimentální data byla naměřena v září 2007, druhý koncept byl konzultován až 2. 5. 2008, a potom následovaly v rozmezí tří týdnů zkouškového období!!! další tři koncepty.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | B | ||
Využití poznatků z literatury | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B | ||
Využívání konzultací při řešení práce | C | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | C |
Obr. 2.1. str. 7 je obtížně srozumitelný - chybí slovní popis. Postrádám směrnici Rady 2001/112/ES a zákon č. 120/2008 Sb. Práce byla sepsána zřejmě ve chvatu - řada chyb a nedodělků, které snižují její kvalitu (připomínky byly předány vedoucímu práce).
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | C | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | C | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | B | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 8479