TROJÁNEK, Z. Identifikace a charakterizace vybraných druhů bakterií mléčného kvašení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.
Student vypracoval bakalářskou práci se zájmem o řešenou problematiku. Práce obsahuje řadu nových poznatků, které budou využity při další práci.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A | ||
Využití poznatků z literatury | B |
K práci mám následující otázky: Jaké byly nastaveny parametry optimalizace při analýze výsledků a byly tyto parametry nastaveny stejně pro všechna prováděná vyhodnocení? Jaké další koeficienty shody a konstrukce dendrogramu byly použity při analýze? Na základě jakých kritérií byly zvoleny hladiny podobnosti pro jednotlivé koeficienty shody (97% v případě použití pearsonova koeficientu a 80% resp. 55% v případě použití Jaccardova) a čím si autor vysvětluje rozhíl v hodnotách hladiny podobnosti pro jenotlivé koeficienty při použití stejného souboru dat?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Logické členění práce | A | ||
Kvalita zpracování výsledků | A | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | B | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | B |
eVSKP id 36971