TROJÁNEK, Z. Identifikace a charakterizace vybraných druhů bakterií mléčného kvašení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Rittich, Bohuslav

Student vypracoval bakalářskou práci se zájmem o řešenou problematiku. Práce obsahuje řadu nových poznatků, které budou využity při další práci.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Využití poznatků z literatury B
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Špano,, Miroslav

K práci mám následující otázky: Jaké byly nastaveny parametry optimalizace při analýze výsledků a byly tyto parametry nastaveny stejně pro všechna prováděná vyhodnocení? Jaké další koeficienty shody a konstrukce dendrogramu byly použity při analýze? Na základě jakých kritérií byly zvoleny hladiny podobnosti pro jednotlivé koeficienty shody (97% v případě použití pearsonova koeficientu a 80% resp. 55% v případě použití Jaccardova) a čím si autor vysvětluje rozhíl v hodnotách hladiny podobnosti pro jenotlivé koeficienty při použití stejného souboru dat?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Logické členění práce A
Kvalita zpracování výsledků A
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování B
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace B
Navrhovaná známka
A

eVSKP id 36971