ŠUŠKOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení prodejny se zdravou výživou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Diplomantka pracovala samostatně a iniciativně. Práce je řešena standardním způsobem. I přes drobné chyby a opomenutí je práce celkově na velmi dobré úrovni. Práci doporučuji k obhajobě. Doplňující otázka: Podnikatelský plán je navržen v podmínkách poměrně malého města. Co považujete za největší riziko vašeho podnikání pramenící z volby lokality? Jak by se toto riziko změnilo v podmínkách umístění provozovny ve velkých městech ČR?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | C |
Práci považuji za vhodně pojatou a kvalitně zpracovanou. Autorka se zaměřila na aktuální trend zdravé výživy, který má do budoucna vysoký potenciál. Podnikatelský plán byl vypracovaný v různých variantách (pesimistický, optimistická a realistický). Autorka definovala potenciální rizika a navrhla praktické a realistické opatření na jejich eliminaci. Práce má logickou strukturu, která vedla k naplnění definovaného hlavního i dílčích cílů.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | A | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 91106