ŠUŠKOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení prodejny se zdravou výživou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Bayerová, Vladimíra

Diplomantka pracovala samostatně a iniciativně. Práce je řešena standardním způsobem. I přes drobné chyby a opomenutí je práce celkově na velmi dobré úrovni. Práci doporučuji k obhajobě. Doplňující otázka: Podnikatelský plán je navržen v podmínkách poměrně malého města. Co považujete za největší riziko vašeho podnikání pramenící z volby lokality? Jak by se toto riziko změnilo v podmínkách umístění provozovny ve velkých městech ČR?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Kříž, Jan

Práci považuji za vhodně pojatou a kvalitně zpracovanou. Autorka se zaměřila na aktuální trend zdravé výživy, který má do budoucna vysoký potenciál. Podnikatelský plán byl vypracovaný v různých variantách (pesimistický, optimistická a realistický). Autorka definovala potenciální rizika a navrhla praktické a realistické opatření na jejich eliminaci. Práce má logickou strukturu, která vedla k naplnění definovaného hlavního i dílčích cílů.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry A
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 91106