HAMERSKÝ, S. Tvorba učebního textu pro cvičení z potravinářské mikrobiologie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.

Posudky

Posudek vedoucího

Omelková, Jiřina

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání A
Studium literatury a její zpracování B
Využití poznatků z literatury B
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse A
Závěry práce a jejich formulace A
Využívání konzultací při řešení práce A
Celkový přístup k řešení úkolů A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Voběrková, Stanislava

1. Z jakého důvodu jste si vybral pro experimentální ověření testovaných úloh oblast zpracování masa ? 2. Je mikroorganismus Enterococcus faecalis pouze saprofyt a komenzál ( jak uvádíte na str. 9-10), který nezpůsobuje u lidí žádné zdravotní problémy ? 3. Uvažujete o nějaké modifikaci těchto laboratorních cvičení poté co jste si je vyzkoušel v praxi?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků zadání D
Logické členění práce C
Kvalita zpracování výsledků B
Interpretace výsledků, jejich diskuse B
Využití literatury a její citace A
Úroveň jazykového zpracování A
Formální úroveň práce – celkový dojem A
Závěry práce a jejich formulace C
Navrhovaná známka
B

eVSKP id 16545