HAMERSKÝ, S. Tvorba učebního textu pro cvičení z potravinářské mikrobiologie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | A | ||
Studium literatury a její zpracování | B | ||
Využití poznatků z literatury | B | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | A | ||
Využívání konzultací při řešení práce | A | ||
Celkový přístup k řešení úkolů | A |
1. Z jakého důvodu jste si vybral pro experimentální ověření testovaných úloh oblast zpracování masa ? 2. Je mikroorganismus Enterococcus faecalis pouze saprofyt a komenzál ( jak uvádíte na str. 9-10), který nezpůsobuje u lidí žádné zdravotní problémy ? 3. Uvažujete o nějaké modifikaci těchto laboratorních cvičení poté co jste si je vyzkoušel v praxi?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků zadání | D | ||
Logické členění práce | C | ||
Kvalita zpracování výsledků | B | ||
Interpretace výsledků, jejich diskuse | B | ||
Využití literatury a její citace | A | ||
Úroveň jazykového zpracování | A | ||
Formální úroveň práce – celkový dojem | A | ||
Závěry práce a jejich formulace | C |
eVSKP id 16545