ŠNEJDAR, M. Digitalizace a modelování reálných povrchů pro obrábění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2014.
Jedná se o momořádně náročné téma, které hraničilo s možnostmi jejího úspěšného řešené a verifikace. Student se dostal i do časových problémů, způsobených technickými problémy na pracovišti, nicméně díky svému mimořádnému odbornému zanícení, pracovitosti a zopovědnosti dokázal v závěru vše úspěšně vyřešit. Vysoce oceňuji zejména jeho analytické schopnosti při matematickém řešení dané tématiky, které téměř přesahují požadavky na běžnou bakalářskou práci. Práci plně doporučuji k obhajobě.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | A | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | B | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | A | ||
Práce s literaturou včetně citací | A | ||
Samostatnost studenta při zpracování tématu | A |
Student ve své bakalářské práci věnoval pozornost všem cílům zadání. Vytknout je nutno jen množství stylistických a pravopisných chyb. BP je zpracována za podpory 25 citovaných domácích i zahraničních odborných literárních zdrojů a obsahuje teoretický rozbor zadané problematiky i prakticky zrealizovaný experiment. Řešená problematika je aktuální, a proto kladně hodnotím i možnost využití výsledků v praxi.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění požadavků a cílů zadání | A | ||
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Vlastní přínos a originalita | A | ||
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry | A | ||
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii | A | ||
Logické uspořádání práce a formální náležitosti | A | ||
Grafická, stylistická úprava a pravopis | B | ||
Práce s literaturou včetně citací | A |
eVSKP id 72168